Galleri: "Badehotellet" på TV2 åbner til nytår

Mellem jul og nytår kan danskerne glæde sig til sol og sommerstemning, når TV2s nye tv-serie "Badehotellet" får premiere.

Bag serien står forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, som tidligere har skabt serier som "Krøniken" og "Lykke".

Det er sommeren 1928, og hotelejer Julius Andersen og hans hårdtarbejdende personale slår dørene op til en ny sæson på det lille badehotel. Den unge stuepige Fie har sin første sæson på hotellet, og for hende bliver det også mødet med en helt ny verden, når de rige stamgæster fra København rykker ind.

I de gennemgående roller møder seerne blandt andre Rosalinde Mynster, Amalie Dollerup, Morten Hemmingsen, Ole Thestrup, Bodil Jørgensen, Peter Hesse Overgaard, Cecilie Stenspil, Lars Ranthe, Anne Louise Hassing, Jens Jacob Tychsen, Neel Rønholt, Bjarne Henriksen, Anette Støvelbæk, Birthe Neumann og Martin Buch.

- Det er svært ikke at juble, når Danmarks ubetinget mest rutinerede forfattere kommer med deres drømmeprojekt. Sådan var det med Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, da de præsenterede "Badehotellet". Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var noget, TV2 skulle dele med danskerne. Stig og Hanna har skabt en skøn fortælling, der med sin historiske ramme viser Danmark i en brydningstid, siger TV2s fiktionschef, Katrine Vogelsang og fortsætter:

- En fortælling, der fortjener sin egen tv-serie. Den er originalt skrevet, skabt af hjerteblod kombineret med forfatternes store erfaring. Fra første dag har det været en kæmpe fornøjelse at følge det engagement, som fra alle sider er lagt i arbejdet med at realisere projektet.

Badehotellet har premiere den 30. december klokken 20.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip