Galleri: Bayern vandt sikkert over Manchester City

Manchester City begyndte først at spille fodbold 10 minutter før tid, hvor Bayern havde fået Boateng udvist og taget holdets to absolut bedste spillere, Ribéry og Robben, ud. Inden da havde Bayern i sæsonens bedste præstation spillet en slags totalfodbold, hvor man havde angrebet Citys mål fra alle kanter, på alle måder.

- Det var virkelig super-kamp, og det var sjovt at være med til. Vi troede inden kampen ikke, at det ville være så nemt, sagde Arjen Robben til Sky, mens Philipp Lahm også kunne være med i glædesrusen:

- Man bliver lykkelig når vi kan spille sådan i 70-75 minutter. Sådan skal top-fodbold spilles, sagde Bayerns anfører.

Manchester Citys forsvarer Micah Richards kunne kun overgive sig til overmagten.

- Det var virkelig et godt hold. De viste deres klasse, og de viste, at de er mestre. Det føltes, som om Bayern var en ekstra mand på banen. Ribéry og Robben var fantastiske, og tyskernes bevægelse på midtbanen vandt kampen for dem, sagde Richards og fortsatte:

- Vi forsøgte det bedste vi kunne, men vi har spillet mange kampe på det seneste, og det så ud, som om der var en del trætte ben i aften. Vi er bedre end det, vi viste, og forhåbentlig kan vi vise det næste gang, sagde Richards.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip