Galleri: Farlig angrebsduo sikrede ny Liverpool-sejr

Det var i stedet duoen i front, der løb med opmærksomheden.

Luis Suarez og Daniel Sturridge forsatte nemlig det farlige samarbejde fra sidste uges sejr over Sunderland. Inden uret på Anfield havde rundet de 20 minutter var begge allerede noteret på scoringslisten.

Efter godt ti minutter af kampen spillede Suarez bande med Enrique, hvorefter han liggende på græsset elegant fik sat bolden ind bag argentinske Speroni i Crystal Palace-målet. Og bare fem minutter skulle der gå, før Speroni igen måtte se sig passeret. Denne gang var det Sturridge, der efter et par små træk sparkede bolden fladt i mål fra en spids vinkel til 2-0.

Kampen bølgede frem og tilbage i ti minutter med chancer i begge ender. Her kunne Crystal Palace med lidt held have reduceret. Ved et par lejligheder var der store usikkerheder i Liverpool-forsvaret, men i stedet var det  hjemmeholdet, der med ti minutter før pausen kunne bringe sig yderligere i front. Denne gang var det anfører Steven Gerrard, der på straffespark sikkert kunne sparke sæsonens første mål i kassen.

Det kunne have været blevet både 4-0 og 5-0 inden pausen, men overliggeren og godt målmandsspil fra Speroni afværgede for oprykkerne. Efter 20 stille minutter af anden halvleg afløste populære Daniel Agger franskmanden Sahko til stort bifald fra hjemmepublikummet.

Ti minutter efter danskerens indtræden fik Crystal Palace dog reduceret, da et frispark blev snittet i mål af Dwight Gayle. Det var Gerrard, der ikke fik markeret den unge angriber, der med hovedet bragte lidt spænding tilbage i kampen.

Men målet fik Liverpool til at vågne op igen. Hvilket blandt andet resulterede i et forsøg på stolpen fra Sturridge. Igen var det Suarez og Sturridge, der spillede glimrende sammen. Duoen var konstant en kilde til uro i Crystal Palace-forsvaret.

Med sejren går Liverpool forbi Arsenal på førstepladsen i Premier League. Arsenal kan dog tilbageerobre føringen, når de søndag skal på besøg hos West Bromwich.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip