Galleri: FCN har endnu en spinkel Europa League-chance

For med Fenerbahces udelukkelse af Europa League, er der én plads åben, når lodtrækningen til EL-grupperne skal foretages fredag.

UEFA har nemlig besluttet at trække lod blandt de tabende play off-hold om den åbne plads, og det kan være, at det bliver FCN, som bliver trukket op af bowlen som den heldige.

- Det er en sjov en. En sjov lotteriseddel. Lige nu føler jeg mig ikke klar til det, men det må vi jo blive, hvis det bliver os. Det er en mærkelig løsning, UEFA har valgt, for det naturlige havde været at tage det hold med den højeste koefficient, siger FCNs klubejer Allan K. Pedersen og fortsætter:

- Men jeg tager den gerne med, vi skal nok få plads i kalenderen til det, sagde Pedersen, mens Kasper Hjulmand blot konstaterede:

- Lad os håbe på det, sagde han om lodtrækningen fredag.

Kasper Hjulmand havde mere travlt med at være skuffet. Og det er med god grund. For det var FCNs egen skyld, at de ikke fik lukket et svagt Elfsborg-hold helt ned over to kampe. Spil og chancer var der nok af - som sædvanligt for FCN - men kynismen og evnen til at være effektive foran mål, var ikke-eksisterende.

- Jeg er dybt skuffet. Det er et stort slag. Jeg er skuffet over, at vi ikke er skarpere og får scoret på vores chancer, for der var plads og muligheder i begge kampe. Jeg er rigtig, rigtig skuffet, sagde cheftræner Kasper Hjulmand og fortsatte:

- Dette var en gylden mulighed. Det er sjældent, man får sådan mulighed en i Europa over to kampe. Med al respekt for Elfsborg, så var der bedre modstandere, vi kunne have trukket. Det var en gylden mulighed, der blev misset, sagde træneren.

I en periode så det ud som om, I var tilfredse med 0-0, et resultat, der havde bragt jer videre?

- Så det sådan ud? Det var vi ikke. Vi angreb hele tiden, vi tog initiativet og angreb hele tiden. Vi får så ikke scoret, så det kunne give os ro. Vi går ikke efter 0-0, vi gik efter at komme foran, sagde Hjulmand, mens Martin Vingaard var lige så skuffet som sin træner.

- Fiasko er et hårdt ord, men der er ingen tvivl om, at vi er skuffede. Det er bare ikke godt nok. Vi er ikke gode nok til at gå videre, hvis vi kun kan score et mål mod dem. Vi havde vi regnet med at kvalificere os, men der er de svenske mestre vi møder, og det er fifty-fify, sagde Vingaard,

De godt 25 millioner kr. FCN går glip af, ville have lunet, men i det store billede betyder det ikke det store, fastslår klubejer Allan K. Pedersen.

- Vi har råd til det, og vi er forberedt på det. Vi kunne have tjent nogle penge, men heldigvis har den succes, vi har haft tidligere, bragt os i en position, hvor det ikke er afgørende. Det afgørende havde været at præsentere vores drenge i Europa. Men det skal ikke være i år, sagde han.

- Nu kan vi koncentrere os om Superligaen, som jo også er vores base, sagde Allan K. Pedersen.

Se billederne nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip