Galleri: KIF fik smal sejr over Team Tvis Holstebro

Onsdag aften stod i gysets tegn i Herrehåndboldligaen. Temaet fra Dødens Gab kunne have spillet henover begge aftenens opgør, da KIF Kolding hentede en smal sejr ude mod Team Tvis Holstebro. Det samme var tilfældet, da et af sæsonens formodede bundhold, Nordsjælland Håndbold, til allersidst hentede en smal sejr mod Aalborg Håndbold.

Team Tvis Holstebro har langt fra fået en optimal sæsonstart, og den trend fortsatte mod KIF Koldings stjerner. Opgøret var tæt hele vejen igennem, men mod slutningen trak Henrik Kronborgs tropper fra, selv om holdet på ingen måde imponerede. Da det hele var slut, stod resultatet 28-25 tilbage på måltavlen, og det var - trods alt - et tåleligt resultat for TTH-træner Klavs Bruun Jørgensen.

- Vi har lige tabt med tre til et hold, der praler af at have europæisk standard. Så bare slap af, det er først i maj, vi skal toppe, sagde Jørgensen efter opgøret til TV3 Sport 1.

KIF Kolding fik sæsonens fjerde sejr, men spillet kører endnu ikke på de høje nagler.

- Vi spiller en skidt kamp rent taktisk, men vi har en høj moral, og det viser vi igen, lød det fra KIF Kolding-backen Lasse Boesen.

Hvor KIF Koldings sejr var forventet, var Nordsjællands hjemmesejr over Aalborg en kæmpe overraskelse. Det holdt da også hårdt. Først til allersidst sikrede underhundene sig en sensation med cifrene 32-31.

Se billederne fra KIF Kolding Københavns kamp nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip