Galleri: Star Tour flyver nu dagligt til Kap Verde og Kanarieøerne

Champagnepropperne sprang i morges, og en stor del af det danske crew fra Star Tours eget fly var samlet for at byde de første kunder velkommen på premiereafrejsen til Gran Canaria.

Star Tour flyver fra i dag dagligt med eget fly fra Billund til Kap Verde og Kanarieøerne, og fra sommer 2014 flyves der to gange dagligt til de populære feriesteder.

Det er første gang nogensinde, Star Tour har eget fly med base i Billund. Det betyder blandt andet 25 nye arbejdspladser til området på grund af flybesætningen.

- Det er en stor dag for os, fordi det at have eget fly med base i Billund er en vigtig markering af, at vi satser stort på det jyske marked, hvor vores mål er at have 20 procent i 2016/17. Det betyder billigere rejser for dem, der rejser fra Billund lufthavn, og det er der helt sikkert mange, der allerede har forstået, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

To heldige passagerer på premiereflyvningen sad på ”lykkesæder” i flyet – det udløste et rejsegavekort på 5.000 kroner til hver. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip