Galleri: Stormen rev taget af Vonsild Mølle

Skrevet af Elo Christoffersen

28/10/2013
Kolding-området var mandag hårdt ramt af det kraftige stormvejr, hvor der var vindstød af orkanstyrke. I Vonsild rev blæsten taget af den faldefærdige Vonsild Mølle. Mirakuløst kom ingen til skade, da taget blæste i boligområdet i Mølleparken. Politiet kom til stedet og afspærrede området ind til Mølleparken, da man frygtede, at møllen ville styrte sammen. Det holdt dog til stormens kræfter. Trafikken i og omkring Kolding var også sat på en hård prøve, da der var masser af væltede træer. Blandt andet var der væltede træer på Agtrupvej i Kolding, Vonsildvej i Vonsild, Storgaden i Viuf og Kirkevejen i Lunderskov. Desuden fløj en trampolin gennem luften og landede i en indkørsel på Hoppesvej i Vonsild. Heldigvis kom ingen til skade. Mandag aften var der dog stort set ryddet op og vejene skulle være klar til morgentrafikken tirsdag morgen. Se billederne nedenunder...

Dagens topnyheder

Kolding-området var mandag hårdt ramt af det kraftige stormvejr, hvor der var vindstød af orkanstyrke.

I Vonsild rev blæsten taget af den faldefærdige Vonsild Mølle. Mirakuløst kom ingen til skade, da taget blæste i boligområdet i Mølleparken.

Politiet kom til stedet og afspærrede området ind til Mølleparken, da man frygtede, at møllen ville styrte sammen. Det holdt dog til stormens kræfter.

Trafikken i og omkring Kolding var også sat på en hård prøve, da der var masser af væltede træer. Blandt andet var der væltede træer på Agtrupvej i Kolding, Vonsildvej i Vonsild, Storgaden i Viuf og Kirkevejen i Lunderskov.

Desuden fløj en trampolin gennem luften og landede i en indkørsel på Hoppesvej i Vonsild. Heldigvis kom ingen til skade.

Mandag aften var der dog stort set ryddet op og vejene skulle være klar til morgentrafikken tirsdag morgen.

Se billederne nedenunder...