Galleri: Tv-show samlede 24 millioner kroner til Hjertesagen

Danskerne var lørdag aften villige til at støtte med penge til et godt formål. ”Charlies Hjertegalla” på TV2 Charlie indsamlede 23.918.200 millioner kroner til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, patientstøtte og hjerteforskning.

”Charlies Hjertegalla” bød lørdag aften på underholdning med populære kunstnere som Bonnie Tyler, Dodo & The Dodos, Rugsted & Kreutzfeldt og Michael Falch, da tv-stationen for tredje år i træk inviterede til indsamlingsfest til fordel for Hjerteforeningen.

Aller-Huset i København dannede rammen om det storslåede show fyldt med festlig musik, god underholdning og masser af hjertevarme.

Husker du? TV2 fylder 25 år - se de gamle billeder her

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim var ligesom de forrige år værter, og i år fik de selskab af komiker Anders Fjelsted, der bl.a. stod for at uddele præmier til de heldige seere, der i år kunne vinde to biler fra Kia og tre drømmerejser.

Årets Hjerteredder blev 37-årige Maria Dam fra København, der reddede sin mand, Jesper Dam, ved at give ham hjertemassage, da han faldt om i hjemmet med hjertestop.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip