Game of Thrones-hunk scorede kollegaen

Skrevet af admin

18/05/2016

Dagens topnyheder

Under optagelserne til Game of Thrones var der lige pludselig ikke langt fra manuskript til virkelighed for to af seriens skuespillere.

Kit Harrington havde i rollen som Jon Snow et forhold til Rose Leslies figur Ygritte, men også uden for settet forelskede den 29-årige skuespiller sig i den jævnaldrende skuespillerinde.

- Hvis du allerede er tiltrukket af en pige, der spiller din flirt, er det meget let at blive forelsket, forklarer hjerteknuseren i den kommende udgave af Vogue Italia, skriver Hello Magazine.

Temperaturen steg mellem parret, da de indspillede en række scener til den uhyre populære tv-serie i Island, og derfor betyder det lille nordiske land alt for ham.

- Landet er så smukt, nordlyset er helt magisk, og så var det stedet, hvor vi forelskede os i hinanden, afslører Harrington.

Parret blev allerede kædet sammen i 2012, men stod først frem på den røde løber tidligere i år, og selv om Leslie er blevet skrevet ud af serien for lang tid siden, har hun stadig fulgt med på nærmeste hold.

Skuespillerinden var nemlig en af de eksklusivt udvalgte, der kendte til Jon Snows uvisse skæbne, da han blev stukket ned i femte sæsons finaleafsnit, har Harrington for nylig afsløret.

- Jeg fortalte det til min mor og min far med det samme. Og til min kæreste. Så kun et par få meget loyale mennesker, fortalte han i "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

/ritzau/FOKUS