Game of Thrones: Så meget tjener Nikolaj Coster-Waldau per afsnit

Når Nikolaj Coster-Waldau ikke har travlt med at spille Jaime Lannister i Game of Thrones, er han optaget af at grine hele vejen ned til banken.

Den 45-årige skuespiller er nemlig blevet multimillionær af sin rolle i den berømte tv-serie. 

Ifølge det engelske magasin Spear's har Coster-Waldau lige nu en formue på ikke mindre end 39 millioner danske kroner, og den bliver kun større.

Skuespillerne har nemlig fået en klækkelig lønforhøjelse i den nye sæson af Game of Thrones, og ifølge deadline.com tjener Nikolaj Coster-Waldau ikke mindre end 1,95 millioner danske kroner per afsnit i denne sæson af serien.

Læs også: Game of Thrones ændrede alt for Coster-Waldau

Det betyder, at han vil tjene lige under 20 millioner kroner på 10 afsnit. Men hvem tæller.

Nikolaj Coster-Waldau lægger ikke skjul på, at han føler sig ganske privilegeret over at få lov til at spille Jaime Lannister i Game of Thrones.

- Den rolle har betydet rigtig meget i forhold til min karriere. Både fordi, det er en meget populær serie, så folk kan måske genkende mit navn, men også fordi, der bare mange i Hollywood, der ser showet, fortæller skuespilleren, der helt konkret har kunnet mærke, at telefonen ringer oftere og oftere med tilbud fra hele verden, sagde han til Ritzau sidste år.

- Jeg ved, at det har været med til at sikre mig roller. Der er jo mange skuespillere i verden, så det er et privilegium at være med i noget, der bliver set. Jeg siger nej til rigtig meget, men det er et virkelig godt problem at have, siger han. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip