Game of Thrones-stjerne: Svært at være så led

I rollen som drengekongen Joffrey Baratheon i hitserien Game of Thrones var Jack Gleeson et modbydeligt bekendtskab. Den unge konge nød nemlig at torturere og dræbe ikke kun sine fjender, men også sine nærmeste.

Serien er blevet kritiseret for dens brutale behandling af kvinder, og den 23-årige skuespiller fortæller nu også, at han fandt det svært at filme nogle af scenerne. Det siger han i et interview med Daily Beast.

- Det er en svær ting, når man repræsenterer kvindehad på den måde, fordi jeg vil ikke sige, at showet billiger kvindehad eller nogle former for vold mod kvinder. Men måske er det stadig uretfærdigt at vise det, også selvom det er på en negativ måde, siger han til Daily Beast.

Men alligevel kan det være nødvendigt at vise forfærdelige ting, tilføjer skuespilleren.

- Naturligvis kan jeg som en 23-årig mand aldrig sætte mig  ind i hvordan en kvinde, der er blevet seksuelt krænket, har det, men jeg tror, at nogle gange er man nødt til at vise frygtelige ting på skærmen, selv om det kun er underholdning, siger Jack Gleeson og uddyber:

- Så er der en chance for, at det skaber en form for empati, men det er en gråzone. Det kan være meget traumatisk og stressende at se de scener.

Jack Gleeson måtte forlade Game of Thrones, da hans karakter i sæson fire blev forgiftet og døde.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip