Gammel kending erstatter skadet fløj i Århus Håndbold

Århus Håndbold har handlet hurtigt og hentet en dygtig erstatning ind for en knæskadet Stian Brevik. Og det er en gammel kending, der trækker i trøjen.

Det bliver nemlig Mikkel Saad, som senest var på kontrakt i Århus Håndbold i sommeren 2015, som nu vender tilbage og erstatter den uheldige nordmand. Det glæder klubbens direktør, Jan Nielsen.

- For både os og Mikkel er det win-win i en trist situation. Vi stod og havde en udfordring efter Stian Breviks uheldige skade, og Mikkel stod uden klub.

- Og da vi kender Mikkel og ved, at vi får en dygtig spiller med gode værdier, som samtidig kender holdet ind og ud, så var Mikkel det oplagte valg for os, siger Jan Nielsen til klubbens hjemmeside.

Også hos Mikkel Saad er der glæde over gensynet med Århus Håndbold.

- Siden sommer har jeg trænet med holdet og kender både trænere og spillere rigtigt godt.

- Den største forskel for mig bliver, at jeg nu får lov at spille kampe for holdet også, og på den måde får jeg mulighed for at vise, at jeg stadig kan noget med en håndbold, siger Mikkel Saad.

Han har fået en kontrakt indtil sommeren 2016, og så vil parterne se, hvad fremtiden bringer.

- Jeg glæder mig helt vildt til at give den fuld gas for Århus og være med til at fastholde det høje spillemæssige niveau og måske endnu en pokaltitel, forklarer Mikkel Saad.

Mikkel Saad kan allerede på onsdag gøre comeback, når aarhusianerne møder Ribe-Esbjerg på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip