Gammel kending sænker AaB i Viborg

25/09/2015

Efter tre nederlag i træk lykkedes det fredag aften Viborg FF at vinde 1-0 hjemme over AaB i Alka Superligaen.

Og kuriøst nok blev det tilmed den tidligere AaB-angriber Jeppe Curth, som blev matchvinder i Viborgs smalle og hårdt tiltrængte sejr.

Curth steg til vejrs på et fremragende indlæg fra kantspilleren Jonas Kamper, og Viborg-angriberen fandt det lange hjørne i den afgørende situation efter 53 minutter.

Det så dog ud til, at Curth blev skadet i forbindelse med scoringen, og fem minutter senere blev han skiftet ud med Osama Akharraz.

AaB forsøgte at få udlignet, men nordjyderne havde ikke de offensive kvaliteter til at få hul på bylden mod et godt organiseret Viborg-forsvar.

Det må nok ærgre AaB, at holdet ikke udnyttede en udmærket start, hvor mulighederne var til stede for en scoring.

Viborg har med sejren 11 point efter ti kampe og rykker op på en niendeplads i tabellen.

AaB, som har haft en meget svingende sæson, har to point mere på en femteplads.