Gammel krydderpige drømmer om reunion

Skrevet af admin

30/12/2013

Dagens topnyheder

Der kan komme gang i Buffalo-støvlerne og peace-tegnene hos de fem tidligere medlemmer af Spice Girls igen. I hvert fald hvis det står til sangerinden Mel B.

Hun håber nemlig stadig på, at pigegruppen en dag kan komme til at optræde sammen igen. Det siger sangerinden med det borgerlige navn Melanie Brown ifølge Female First til avisen Daily Mail.

- Sandheden er, at jeg hele tiden har været den varmeste fortaler for, at Spice Girls skulle fortsætte. Jeg ville ikke have, at det skulle slutte, og det vil jeg stadig ikke, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Selvom jeg har min egen karriere nu, så er jeg altid frisk på en reunion. Altid. Det er en skam, at vi ikke laver mere sammen som band, siger Mel B om bandet, som gik i opløsning tilbage i 2000. 

Og selvom der ikke umiddelbart er noget, der tyder på, at drømmen går i opfyldelse lige foreløbig, så bevarer Mel B, som til daglig bor i USA, håbet.

- Der er ikke umiddelbart noget, der peger i den retning, men der er altid mindst to af os, som taler om at lave noget sammen. Så alt er muligt, siger hun til Daily Mail.

Hun håber på, at hun selv og de fire andre Spice Girls, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham, vil finde sammen, når pigegruppens 20 års jubilæum finder sted næste år.

Spice Girls, som udsendte deres første single i 1996, optrådte sidst sammen i 2012 under afslutningsceremonien ved OL i London. 

Newspaq