Gammel stjerneangriber raser over Roy Hodgson

Den tidligere Arsenal-angriber Ian Wright holder sig ikke tilbage i sin klumme i The Sun og raser over behandlingen af Uniteds landsholdsveteran Rio Ferdinand.

Hodgson overtog landsholdet efter Capello og ignorerede Ferdinand til EM 2012. Derefter faldt bomben om, at han var færdig på landsholdet sagt til en passager i et S-tog, skriver Wright, som ikke er imponeret over den tidligere FCK-træners mandskabsbehandling, der kommer efter en gradvis udfrysning af forgængeren i landsholdsembedet, den italienske træmand og fodboldtænker Fabio Capello.

- Han blev skidt behandlet af Capello, der fratog ham anførerbindet og gav det tilbage til John Terry. Og vi ved alle, at det var på grund af Rios bror Anton og Terry, skriver Wright videre med henvisning til den episode, der efterfølgende kostede John Terry en anklage for racisme.

Frem mod Englands kamp mod pygmæ-staten San Marino og Montenegro, har Rio Ferdinand selv meldt fra til landsholdet, fordi han vil koncentrere sig om Manchester United og om at blive fit til at køre mesterskabet i hus.

- Hodgson burde have været klar over, at Rio slås med nogle småproblemer. Det kunne være sket med noget ordentlig kommunikation, men hans behandling af Rio har generelt været en skændsel, skriver Wright videre.

- Rio er stadig en af de fineste forsvarsspillere, dette land har produceret i de sidste to årtier. Mange folk taler om, at Hodgson skulle have slugt sin stolthed og kaldt ham ind igen. Vi har ikke brug for ham imod San Marino, men han ville være god at have, når Montenegros Juventus-angriber Mirko Vucinic er på banen på tirsdag, understreger Wright.

34-årige Rio Ferdinand har repræsenteret England ialt 81 gange i karrieren.

Dagens Gossip