To gange på to dage: Asylansøger amok på togpersonale

En 25-årig mandlig asylansøger har tilsyneladende et problem med offentligt ansatte. I hvert fald har manden, der er fra Marokko, vist sig fra sin mindre sympatiske side hele to gange i løbet af to dage.

Senest tirsdag formiddag klokken 11.13. Her gik det ud over en kvindelig togrevisor kort før ankomsten til Hårlev Station på Sjælland. Det oplyser Midt - og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Den kvindelige togrevisor har forklaret politiet, at den 25-årige mand tidligere på dagen var blevet kontrolleret i toget. Men da han ikke havde noget billet, bortviste hun ham uden problemer fra toget på Vallø Station.

Kort før anmeldelsen bemærkede hun, at den manden nu igen var steget på toget på Egøje Station i retning mod Hårlev. Da hun igen ville kontrollere hans billet, fik først hun et skub. Herefter blev hun spyttet i ansigtet og sparket over benet. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Den 25-årige blev kort efter anholdt. Han er sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Men sagen er ikke et enkeltstående tilfælde. Så sent som søndag blev asylansøgeren anholdt i en tilsvarende sag i et tog i Vamdrup ved Kolding.

- Nu kan han så få lov til at forklare over for en dommer, hvorfor han åbenbart har et problem med offentligt ansatte, og hvorfor han skal have lov til at være i et asylcenter og ikke et fængsel, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt - og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard til Dagens.dk.

I sagen fra Vamdrup gik det også ud over en togkontrollør. Her fik kontrolløren vredet armen om og blev efterfølgende truet med en kniv.

Den 25-årige marokkaner bor på Asylcenter Ranum i Vest Himmerland. Han har forklaret politiet, at han var på vej til Sandholmlejren på Sjælland.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip