Garcia undskylder racist-joke mod Tiger Woods

Det har spanieren nu igen bevist, da han var på scenen ved galla-middagen forud for PGA Championship, der begynder torsdag på Wentworth-banen.

Garcia blev interviewet af Golf Channels Steve Sands, der for sjov spurgte, om Garcia ville invitere Woods ud at spise under turneringen.

- Vi inviterer ham hver aften. Vi serverer friteret kylling, lovede Garcia kækt, en bemærkning, der ikke kan forstås som andet end en hentydning til Woods' hudfarve.

Det er en del af det stereotype billede af negrene i de amerikanske sydstater, at de stort set kun spiser friteret kylling.

Garcia lægger sig dermed tæt op af de udtalelser, som den amerikanske golfstjerne Fuzzy Zoeller kom med, da Woods vandt sin første Masters-titel tilbage i 1997.

- Han skal ikke servere friteret kylling næste år. Eller grønkål eller hvad pokker de nu serverer, sagde Zoeller dengang nedladende om Woods.

Senere trak Garcia sin bemærkning tilbage.

- Jeg vil gerne sige undskyld, hvis min kommentar på scenen har generet nogen. Jeg besvarede et spørgsmål, der var ment som en joke, med en dum kommentar, men det var ikke ment racistisk, lød bortforklaringen fra spanieren.

Tidligere på dagen havde han dog forklaret, at Woods ikke er blandt hans venner.

- Jeg har ikke Tigers nummer, og han ville alligevel ikke svare, hvis jeg ringede. Det er okay, jeg har ikke brug for ham som min ven. Han har ikke brug for mig i sit liv, og jeg har ikke brug for ham. Lad os komme videre, sagde Garcia om forholdet til Woods.

Fjendskabet brød ud i lys lue, da de to gik sammen på tredje runde under Players Championship for nogle uger siden. Her beskyldte Garcia Woods for at være en dårlig sportsmand, fordi han tog sin kølle frem i samme øjeblik, hvor spanieren skulle til at slå sit slag.

 

 

 

Dagens Gossip