Gareth Bale giver klart hint: Her er min fremtid

Gareth Bale har spillet en sensationel sæson hos Tottenham. 24 mål har waliseren scoret for nordlondonerne, og det har naturligvis hældt spandevis af vand på rygtemøllen.

Men nu giver Gareth Bale den hidtil klareste indikation af, hvor han kommer til at spille fodbold i næste sæson, skriver The Guardian. Bale fortæller nemlig, at Tottenham ”gør alting rigtigt, og at han ”er vokset sammen med klubben.

- Klubben er vokset hvert år, og jeg er blevet en bedre spiller år for år. Vi har smagt Champions League-fodbold, og det er dér, vi ønsker at være igen. Vi forsøger at løfte klubben til det næste niveau i denne sæson, siger Gareth Bale til The Guardian.

- Klubben henter hele tiden bedre spillere hver sæson. Folk som Mousa (Dembélé, red.) og Jan (Vertonghen, red.) har været fantastiske tilføjelser til truppen, og jeg er sikker på, at vi henter flere denne sommer, fortæller Bale.

Gareth Bale blev hentet i Southampton som 17-årig for næsten præcis seks år siden. I starten mindede han mest af alt om en sand ulykkesfugl, da han måtte spille hele 25 Premier League-kampe for Tottenham, inden han var på det vindende hold. Og det var da også kun med nød og næppe; han blev nemlig skiftet ind efter 84 minutter ved stillingen 4-0 hjemme mod Burnley.

Siden er Bale blevet én af ligaens største profiler, og særligt under André Villas-Boas er han begyndt at ligne en superstjerne. Her er han rykket ind centralt på banen og har fået tildelt en stor portion ansvar.

- Når man er yngre, er man ret skræmt af manageren. Nu er jeg ældre, og jeg er blevet tættere med manageren og en vigtigere spiller, så jeg taler med ham oftere. Jeg har fået masser af ansvar i år, hvilket har været fedt. Det er med til at udvikle og holde mig motiveret.

Bale er ligeledes imponeret af Tottenham-formanden Daniel Levys evne til at udvikle klubben uden at bruge massive summer, som andre klubber har gjort. Og så mener han, at holdet er så godt sammenspillet, at det kan nå nye højder i næste sæson.

- Vi er alle nogenlunde samme alder. Vi er i midten af tyverne. Vi har spillet sammen i tre, fire, fem år. Vi har en god, solid engelsk base her, hvilket altid er vigtigt for en klub som Tottenham. Vi er på vej i den rigtige retning, og forhåbentlig er der masser mere at se frem til fra holdet, fortæller Bale til The Guardian.Gareth Bale fik torsdag aften overrakt prisen som årets spiller kåret af de engelske fodboldjournalister. Han har ligeledes vundet PFA Player of the Year, som er spillernes kåring, samt prisen som årets bedste unge spiller i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip