Garn og strikkepinde er også for mænd

Sponsoreret artikel

”Strikning er for mig en effektiv måde at koble af på. Jeg slapper både fysisk og psykisk af, når jeg strikker mine slips.”

Strikkeklubben er dog ikke den eneste forbindelse Esben Gadsbøll har til garn. Til daglig er han direktør for onlinebutikken Woolspire, der sælger garn af høj kvalitet til hele Skandinavien og Tyskland. Woolspire omfatter også en stor database med strikkeopskrifter, ligesom der er tilknyttet et betragteligt netværk af dygtige bloggere, der dagligt producerer nye blogindlæg.

”Woolspire giver mig en skøn mulighed for at kunne få nogle gode pauser i en ellers travl hverdag. Det er spændende at arbejde med garn. Jeg har fået en anden forståelse for materialer og er især blevet glad for merinogarn og kashmirgarn."

I dag har Woolspire Nordens største udvalg af garn i alle tænkelige garnkvaliteter.
Ud over at være lagerførende i alle typer af garn har selskabet også en mission om at tilbyde en samlet og harmonisk platform, hvor strikkeentusiaster i hele Skandinavien kan finde inspiration, produkter og strikkeopskrifter.

"Vi har mange kunder, som sætter stor pris på nemheden ved, at de nu kan finde strikkeopskrifter og garn det samme sted."

Læs mere om strikkeklubben for mænd her!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip