Garvet stjernekriger hakket til plukfisk

Harrison Ford har set stjerner af smerte, efter at han fik en tur i kødhakkeren under indspilningen af den nye Star Wars-film "The Force Awakens".

Skuespilleren, der nærmest er blevet synonym med eventyrfilm, endte nemlig med flere brækkede knogler og en forvredet ankel, da han blev mast af en superavanceret, hydraulisk dør. 

- I den originale film ville døren, hvis der havde været en dør, være blevet lukket manuelt. Men nu har vi så mange penge og så god teknologi, at de byggede en hydraulisk dør, der lukker med lysets hastighed, fortalte den garvede sølvræv ifølge Hello! Magazine. 

Det var en nysgerrig pilfinger, der kom til at udløse døren, mens Ford stod under den, og det møde slap skuespilleren, der er tilbage i rollen som Han Solo, ikke nådigt fra.

- En eller anden så knappen til døren og sagde: "gad vide, hvad det her er?", og så røg døren ned og ramte mig på min venstre hofte, fortæller Ford og udpensler de gruopvækkende detaljer fra ulykken:

- Så slyngede den mit venstre ben op og vred min ankel om, og mens den pressede mig ned mod gulvet blev mine ben klasket mod en rampe, så begge knoglerne i mit venstre ben brækkede.

Syndebukken, der nok ikke har været populær blandt resten af filmfolkene, slipper dog for at komme til at stå ansigt til ansigt med den kombinerede Han Solo og Indiana Jones. Ford siger nemlig, at han ikke har planer om at finde ud af, hvem der trykkede på knappen.

- Jeg ved ikke, hvem der gjorde det, og jeg vil ikke vide det, siger skuespilleren, der dog kan glæde sig over, at hans skavanker ikke har været forgæves. "The Force Awakens" har ifølge The Guardian indtjent hele 3,56 milliarder kroner i dens første weekend i biograferne.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip