Gavmild fynsk Lotto-millionær

- Hej. Jeg sidder i bilen på vej til lufthavnen. Jeg skal på jordomrejse, lyder den første melding, da Danske Spil fanger den ene af lørdagens nybagte Lotto-millionærer.

Han og konen spiller fast en 5-ugers LynLotto, og i lørdags var heldet med dem. 9.924.368 kroner lyder gevinsten på. De ønsker at være anonyme, men vil gerne fortælle at de er fra Odense.

Søndag eftermiddag var manden ude at gå en tur med hunden, og da han kom hjem, tjekkede han tallene i avisen.

- For fanden, jeg har seks rigtige. Det har jeg aldrig prøvet før. 2.049 kroner, hvad skal jeg bruge alle de penge til, tænkte jeg.

Hvis han syntes, det var mange penge, så fik han mere at tænke over, efter han tjekkede tallene igen.

- Hov, der er jo syv rigtige. Hold da op. Det er mange penge, tænkte jeg.

Han delte glæden med sin kone. De tog det begge roligt og fik bekræftet hos Danske Spil, at den var god nok. Mandag var de hos forhandleren og fik præmiesøgt deres spil, og efterfølgende var de et smut i banken.

- Og der stod stadig 9,9 millioner kroner på papiret. Tør man tror på det, griner den glade vinder.

Han og konen kan lige så godt vænne sig til at tro på det. For snart triller de mange millioner ind på kontoen, og hvad skal de så bruges til?

- Det ved vi ikke, siger han og trækker svaret lidt.

- Vi skal lave lidt forbedringer på huset, og så vil vi give nogle gaver til vores søn og nærmeste venner, siger han og fortsætter:

- Og så vil vi give en donation til Læger Uden Grænser. Når man har muligheden for at give noget, der batter, så skal man også gøre det. Det bliver et klækkeligt beløb. Man skal dele sin glæde med sine nærmeste og dem, der har brug for det.

Flotte ord fra den nybagte Lotto-millionær. Og familie, venner og naboer har også noget at se frem til.

- Vi vil også holde en fest for venner og familie. Og sidst, men ikke mindst, så køber jeg en fejemaskine til vores vej, som alle kan få glæde af, fortæller han.

Men hvad med jordomrejsen?

- Jordomrejse bliver det ikke lige til. Men jeg er på vej til lufthavnen. Det er nu i forbindelse med mit arbejde, slutter han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip