Gavmilde fans betaler 'Desperate Housewives'-stjernes frokost

Skrevet af admin

22/07/2015

Dagens topnyheder

Det kan have visse goder at være kendt, og til tider kommer glæderne fra en uventet front.

Da skuespillerinden Eva Longoria og kæresten Jose Antonio Baston tirsdag nød en lækker frokost på Manta Restaurant i Sydney, fik parret sig nemlig en overraskelse, da de skulle til at betale.

Regningen viste sig allerede at være betalt, skriver det amerikanske medie Bang Showbiz.

To anonyme fans havde betalt hendes og kærestens frokostregning, og det fik den 40-årige skuespillerinde til efterfølgende at takke de ukendte givere på det sociale medie Twitter.

- Tak til dig, som betalte min frokost. Det var så venligt af dig. Jeg ville ønske, at jeg kunne takke dig personligt, skriver den 40-årige Longoria på sin Twitter-profil.

"Desperate Housewives"-stjernen regnes for at have en formue på 35 millioner dollar, så regningen havde ikke været den store udgift for skuespillerinden. Alligevel vækkede det tydeligvis stor taknemmelighed hos stjernen.

En af restaurantens ansatte har samtidig fortalt, at det var to mænd i midten af 50'erne, der sørgede for, at Eva Longorias regning blev betalt.

- De var bare to mænd i 50'erne i joggingtøj, der så rigtigt afslappede ud, sagde den ansatte til det australske medie Daily Telegraph.

Læs Eva Longorias taknemmelige tweet på Twitter her: https://twitter.com/evalongoria

/ritzau/FOKUS