Geggo får mor-gave af kæresten: Tudede helt vildt

Stephanie ‘Geggo’ har fået en barselsgave fra kæresten Cengiz i anledning af, at hun i sidste uge blev mor til deres lille datter Alba. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

Den nybagte mor fik et par stiletter fra Christian Louboutin og en personlig tale:

- Jeg fik verdens sødeste lille tale (der startede med at forklare, at han jo ikke er en kort-skriver) bla. om, at jeg har haft vand i kroppen og følt mig tyk, haft ondt og generelt ikke følt mig så lækker, som jeg måske normalt gør, at jeg har båret hans datter i ni måneder, og jeg derfor fortjener noget flot, som jeg kan føle mig ekstra smuk i, når tiden er til det, skriver Geggo på Instagram.

- Jeg tudede selvfølgelig helt vildt. Tænk, jeg har en så betænksom mand, der ikke kun har vist sig at være verdens bedste kæreste, men også verdens absolut bedste far, tilføjer hun.

 

Jeg fik verdens sødeste lille tale (der startede med at forklare at han jo ikke er en kort-skriver) bla. Om at jeg har haft vand i kroppen og følt mig tyk, haft ondt og generelt ikke følt mig så lækker som jeg måske normalt gør, at jeg har båret hans datter i 9 måneder, og jeg derfor fortjener noget flot som jeg kan føle mig ekstra smuk i når tiden er til det, så fik jeg disse fantastiske Louboutin stiletter, jeg tudede selvfølgelig helt vildt. Tænk jeg har en så betænksom mand der ikke kun har vist sig at være verdens bedste kæreste, men også verdens absolut bedste far❤️ #blessed #daddy #myoneandonly #thankyouthankyouthankyou #iloveyouwithallheart #mansgotclass @cengizsalvarli7 @louboutinworld

Et billede slået op af Stephanie Karma (@geggo) den

13. Feb 2016 kl. 1:44 PST

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip