Geggo i tårer over sine bryster

Tilbage i februar blev Stephanie og Cengiz forældre til Alba, og siden da har den stolte mor fra Islands Brygge været flittig til at skrive opdateringer om sin datter.

I dag er den lille pige omkring fem måneder gammel, og hun kan se frem til at blive ammet i lang tid endnu.

I sidste måned afslørede Stephanie 'Geggo' Karma Christiansen, at hun er vild med at amme det nye medlem af det farverige persongalleri fra 'Familien fra Bryggen'.

Læs også: Geggo afslører: Vi fravælger tradition for vores datter

- Jeg fuldammmer, indtil hun er seks måneder, og derefter supplerer jeg mad med amning, helst i to år, skrev Geggo, der nu afslører, at amningen til tider har været smertefuld.

Den 26-årige mor forklarer, at hun ikke har givet modermælkserstatning til sin sultne datter, der er så glad for sin mors brystmælk, at Geggo har fået store sår på brystvorterne. 

- Altså, jeg har da også selv haft min del af succes’en i og med jeg ammede videre da jeg (pardon de knap så lækre detaljer) fik store sår på begge brystvorter, og mange rådede mig til at give lidt erstatning dér, for at skåne mig selv – dog sagde min kærestes mor (TAK verdens bedste svigermor) “du skal bare klø på. Am videre selvom det gør ondt. Du bliver glad for det i sidste ende, skriver Geggo på sin blog.

Hun tilføjer:

- Jeg kom over de uger med sår og tårer i øjnene hver gang Alba skulle lægges til, og det resulterede i at mit ønske om at fuldamme i 6 måneder lykkes – uden en eneste flaske erstatning. Jeg ved godt at erstatning nu til dags er lavet sådan så barnet ingenting mangler – tro ikke at jeg på NOGEN måde ser negativt på dem der er nødsaget til at give erstatning – vi gør alle vores allerbedste som mødre for vores børn. Jeg må bare også godt prise mig lykkelig over at jeg fik mit ønske opfyldt, lyder det fra Geggo.

Læs hele indlægget ved at klikke her.
 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip