Gemte på frygtelig hemmelig: Brud fik brylluppet fra helvede, og nu advarer hun andre

Kristy Sutton får stadig kuldegysninger, når hun ser sit bryllupsfoto. Den mand der voldtog hendes som barn er nemlig blandt bryllupsgæsterne.

Voldtægtsmanden var en ven af familien, og derfor følte hun sig nødsaget til at invitere ham trods til glødende had.

Læs også: Spøgelsesbaby ødelagde bryllupsfoto

- Alle ville have spurgt, hvorfor han ikke var inviteret, og jeg var ikke klar til at fortælle dem den endnu. Tanken skræmte mig, siger den i dag 27-årige Kristy Sutton til Mirror.

Ubehaget ved at se familievennen ved brylluppet gav dog bruden den erkendelse, at hun måtte melde ham.

I dag afventer han dom efter at være fundet skyldig i pædofili og overgreb.

- Mit bryllup skulle have været den lykkeligste dag i mit liv, men det var den ikke. Den stod i skyggen af hans tilstedeværelse, siger Kristy Sutton.

Læs også: Se brevet: Brud anti-inviterer sine ‘ondskabsfulde’ og ‘narcissistiske’ forældre til bryllup

- Nu, så mange år senere, har jeg det godt, fordi jeg har fået fjernet en pervers mand fra gadebilledet. Men arven fra hvad monsteret gjorde ved mig er med mig hver eneste dag.

Han havde været en nær ven af familien, siden hun var fire år gammel. I starten forsvarede han hende, når hun blev skældt ud, krammede og kildede hende. Men langsomt blev kærtegnene mere og mere kærlige, indtil hun blev udnyttet regelsmæssigt til oral- og fuldbyrdet sex.

Kristy Sutton har valgt at stå frem med sin historie for at advare andre om den magt, pædofile har over børn, der ikke ved bedre, og hvordan det følger en helt op i voksenlivet.

Læs også: Pædofil medbragte Disney-kjole til sexaftale med 10-årig - fik sig i stedet en slem overraskelse

Hun ønsker ikke, at andre skal have et bryllup, der var lige så forfærdeligt som hendes, fordi de skammer sig.

- Jeg vil opfordre andre til også at stå frem. Jeg håber, at de kan se, hvordan alle nu ved, hvem han virkelig er. I dag er der større chance for, at folk tror på dig, og retssystemet er bedre, siger hun.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip