Generation +50 rejser mest af alle

Generation +50 rejser mere end alle andre generationer, og langt mere end de gjorde for blot ti år siden. Typisk vil de det hele, og drager af sted ud i verden 2-4 gange om året på både rundrejser, charterferier, storbyweekender og aktive ferier.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

Flest rejser med deres partner, men mange rejser også med venner og veninder.

- Alder er ingen hindring for at drage ud i den vide verden i dag, nærmere tværtimod. Generation + 50 har penge og tid, og generelt bruger de gerne begge dele på oplevelser, fysisk aktivitet og nydelse. Generationen er også i bedre form end tidligere, så mange vælger vandre- eller cykelferie, og dyrker yoga, løb eller andre former for motion på ferien. De tager desuden i stigende grad børn og børnebørn med på ferie, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Læs også: Rejseguider afslører danske øers hemmeligheder

Star Tours nye spørgeundersøgelse blandt generation +50 viser, at 75 procent rejser mere end de gjorde for 10 år siden, 38 procent rejser mere pga. bedre økonomi og 39 procent på grund af bedre tid. 55 procent tager på udflugter og opsøger oplevelser, 23 procent vandrer eller cykler. 40 procent rejser mere end to gange om året.

41 procent vælger et hotel på stranden, når de rejser på ferie til varme himmelstrøg, mens næst flest, 29 procent, vil bo i en ferielejlighed, hvor der er plads til hele familien.

- Vores rundrejsearrangør, TEMA, der har flest kunder i alderen 50-75 år, oplever også, at alder på ingen måde er en stopklods for valg af rejsemål. Denne vinter har flest generation +50 været på rundrejse til Mexico, Israel, Thailand, Burma, Borneo, aktive rejser på Kanarieøerne og storbyferier i Istanbul, siger Stig Elling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip