Genial hyldestsang til giraffen: Marius kunne have reddet Syrien - men ikke SF

Måske har du fået nok historier om giraffer ved navn Marius stoppet ned i halsen. Men selv om du er nået kvalmegrænsen, så beder vi lige tage denne med.

Satireprogrammet på P1, Selvsving, har nemlig lavet deres helt egen hyldestsang til giraffen Marius, som måtte så gå så grueligt meget igennem efter den i sidste weekend blev aflivet. Med på idéen har de fået "Big Fat Snake"-sangeren Anders Blichfeldt - og det gør bestemt ikke hele set up'et mindre ømt.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Barry Manilows udødelige "Oh Mandy" er med til at udødeliggøre Marius, og teksten sammenligner den unge hangiraf med både John F. Kennedy og Gandhi. Man mener endda, at giraffen kunne have reddet verden og skabt fred i Syrien. Samtidig erkender man dog, at SF nok ville have været en for stor mundfuld - selv for en langhals som Marius.

Det vides ikke om sagen har været en medvirkende faktor. Men i dag meldte Jyllands Park Zoo ud, at deres hangiraf ved navn Marius slipper for aflivning, da man alligevel ikke modtager en hungiraf i parken.

LÆS OSGÅ: Dyreaktivister ånder lettet op: Jyske Marius er reddet

Hør Selvsvings geniale sang til Marius og vær med til at hylde en stor giraf:  

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Selvsving.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip