Genialt øjeblik hvor mor skyder sine børns mobiltelefoner i protest mod sociale medier – for dernæst at banke dem med en hammer

Det skal være slut med at kontakte fremmede mennesker og dermed udsætte sig selv for fare over telefonen og via diverse chatsider. Det skal være slut med at være en del af unødigt drama, og det skal være slut med at få problemer med skolen, fordi I nægter at ligge telefonen fra jer i timerne.

Sådan brøler en amerikansk sydstatsmor i videoen nedenfor af sine tre teenagebørn, hvis telefoner hun lige har konfiskeret.

Hun er træt med træt på af hendes børns evige brug af mobiltelefoner og sociale medier.

Moderen er tydeligvis en handlingens kvinde, så hun vælger intet mindre end at skyde telefonerne til atomer - og lade faderen filme det.

- Jeg nægter at blive bandet af. Jeg vil ikke finde mig i uvorenheder. Jeg tager min rolle som jeres forælder tilbage, siger hun og skyder endnu en af sine børns smartphones af en træstub i første skud – for dernæst at smadre stumperne med en hammer.

Teenagebørnene står måbende og muggende i baggrunden. 

Moderen råber, at hendes børns liv er det vigtigste for hende, og at hun nægter at lade dem influere af negative ting udefra.

- Godt for dig. Vi er stadig pi..e ligeglade, vrisser en af de trods alt overraskede børn i baggrunden.

En anden af dem rækker fuck i protest. 

Se videoen her:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip