Genistreger fra Suarez og Sturridge i Liverpool-sejr

26/10/2013

Liverpool-angriberen Luis Suarez var i målhopla lørdag eftermiddag, da han med et hattrick var med til at sørge for en overbevisende 4-1-sejr hjemme over West Bromwich.

På fem magiske minutter fra Suarez kom Liverpool allerede på solid sejrskurs i begyndelsen af første halvleg.

Efter 12 minutter lavede han en tunnel på en modspiller og sendte overlegent bolden i nettet til en 1-0-føring.

Og den giftige angriber var på spil igen fem minutter senere, da uruguayaneren på et fornemt hovedstød fordoblede føringen til hjemmeholdet.

10 minutter inde i anden halvleg fuldbyrdede Suarez sit hattrick med endnu et mål på hovedstød, som ellers ikke er angriberens specialitet.

Liverpool rykker med sejren op på andenpladsen i Premier League med 20 point efter ni kampe. Arsenal fører ligaen med 22 point.

Alle tre mål fra Suarez osede langt væk af rendyrket målinstinkt, og man kan undre sig over, hvordan Liverpool har kunnet undvære stjerneangriberen i 10 kampe i træk.

Suarez indledte sæsonen med en karantæne på 10 spilledage, efter han i sidste sæson bed Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen i en Premier League-kamp.

Men alligevel har Liverpool blot indkasseret et enkelt nederlag i denne sæson, da andre Liverpool-spillere har taget stort ansvar.

En af dem er den engelske landsholdsangriber Daniel Sturridge, som med kampens flotteste mål lobbede 4-1-målet i nettet et kvarter før tid.

10 minutter forinden havde den indskiftede West Bromwich-spiller James Morrison reduceret til 1-3 på et straffespark, som skotten sikkert omsatte til mål.

Liverpools sejr var aldrig truet, og Martin Skrtel og Sturridge var begge tæt på at score tidligere i kampen. Skrtel brændte en kæmpechance, mens Sturridge ramte overliggeren.

West Bromwich-angriberen Nicolas Anelka, der tidligere har spillet i Liverpool, missede også en stor mulighed tidligere i kampen.

Daniel Agger var endnu en gang at finde på Liverpools bænk i hele kampen.