Gentoftes horrible stime på isen fortsætter

Ishockeyholdet Gentofte Stars måtte fredag aften for femte kamp i træk og for 11. gang i de seneste 12 kampe forlade isen i Metal Ligaen som tabere.

I udekampen mod Herning Blue Fox bragte Gentofte sig ellers foran efter blot 30 sekunder, men så gik det ellers ned ad bakke for gæsterne, som tabte kampen 2-5.

Herning vendte nemlig opgøret fuldstændig på hovedet, og efter anden periode var holdet foran 4-2 takket være et hattrick af amerikaneren Jordan George, der kom til heden forud for indeværende sæson.

Gentofte bevarer fortsat sin plads i top-otte, der giver adgang til slutspillet. Holdet har henholdsvis fire og otte point ned til Herlev og Aalborg, der også var i aktion fredag aften.

Herlev tabte 1-2 i Rødovre efter forlænget spilletid, mens Aalborg tabte 1-3 hjemme mod Esbjerg.

Topholdet Frederikshavn kom tilbage på vindersporet efter tirsdagens 2-6-afklapsning i Herlev. Hjemme i Frederikshavn vandt nordjyderne med 5-2 over Rungsted.

Frederikshavns rivaler fra Sønderjyske trak sig også sejrrigt ud af fredagens kamp. Det skete med en 3-2-sejr i Odense på et mål i forlænget spilletid af den amerikanske stjerne Cory Quirk.

To point adskiller Frederikshavn fra Sønderjyske og Esbjerg i toppen af tabellen.

/ritzau/

Dagens Gossip