George Clooney meldt til politiet i Venedig

En italiensk advokat har meldt George Clooney til politiet for overtrædelse af færdselsloven på vandet. Han er nemlig fotograferet bag rattet i en af Venedigs berømte kanaltaxaer.

Skuespilleren blev ellers modtaget med åbne arme, da han i sidste uge ankom til byens filmfestival, men der er åbenbart grænser for velviljen. Den lokale sagfører Mario D’Elia vil have Hollywood-stjernen idømt en bøde.

Clooney og hans medspiller Sandra Bullock kom til Venedig i sidste uge for at gøre reklame for science fiction-thrilleren »Gravty«, der åbnede festivalen uden for konkurrencen. Under et af de mange møder med pressen forsøgte skuespilleren sig som fører af en kanaltaxa og det så D’Elia billeder af i avisen.

Advokaten påpeger i sit brev til ordensmagten, at Clooney skal have et specielt erhvervskort til sådan et fartøj og han anmoder derfor politiet om at opsøge skuespilleren på det fornemme Hotel Cipriani for at tjekke den berømts gæsts papirer.

Hovedpersonen tager episoden i strakt arm: »Bortset fra et blive væk i rummet i min nye film er noget af det sværeste, jeg har prøvet, at svinge en båd rundt i Venedig«, grinede skuespilleren, da pressen spurgte til politianmeldelsen.

Det vides endnu ikke, om Venedigs politi har reageret på D’Elias henvendelse.

Dagens Gossip