George Clooney single igen

Millioner af kvinder får nyt håb. George Clooney er single igen. Efter to år som kærester er Hollywoods sølvræv og den tidligere wrestler Stacy Keibler gået hver til sit.

De første rygter om knas i forholdet begyndte at svirre i sidste uge, da Keibler gik alene til fest hos Madonnas manager Guy Oseary for at fejre USAs uafhængighedsdag den 4.juli. Imens slappede Clooney af i sin ferievilla ved Comosøen, og nu vil det amerikanske ugeblad People vide, at bruddet er en kendsgerning.

Ifølge bladets unavngivne kilder gik parret fra hinanden for et par uger siden. Det skete i venskabelighed og yderst stilfærdigt. Og for en gangs skyld er Clooney den forladte.

»Det var Stacey, som sagde stop. Hun vil gerne giftes og have børn en dag - og hun ved udmærket, hvor George står på det punkt«, siger en af Peoples kilder og fortsætter: »De taler stadig sammen hver dag. De var venner før de blev kærester og sådan fortsætter de«.

Ingen af parterne har kommenteret bruddet og det sker næppe heller.
Clooneys presseagent udtaler sig aldrig om skuespillerens privatliv og Keiblers talsmand er ligeså fåmælt.

Det nu forhenværende par blev kærester få uger efter Hollywood-stjernens brud med den italienske TV-værtinde Elisabetta Canalis i sommeren 2011.

Dagens Gossip