George Michael i berding efter mystisk ulykke

Sangeren pådrog sig forskellige kvæstelser, blandt andet i hovedet, og blev fløjet med helikopter til det nærmeste traumecenter. Ifølge en talskvinde kan han dog snart udskrives. Imens undersøger politiet stadig, hvordan ulykken kunne ske.

Den tidligere Wham!-stjernes presseagent bekræftede i går, at sangeren fortsat er indlagt til observation, »men udelukkende som helt almindelig forebyggelse, fordi han fik nogle skrammer i hovedet«, hedder det i en udtalelse. Heri fastslår talskvinden også, at Michael »gør gode fremskridt, har det fint og og glæder sig til at komme hjem«.

Ukykken på M1 skete i torsdags, hvor den 49-årige popcrooner angiveligt var passager i en Range Rover og faldt ud, da den kørte omkring 110 kilometer i timen.

En medtrafikant ved navn Katherine Fox fortæller frokostavisen The Sun, at hun så en forslået Michael ligge på kørebanen og standsede for at hjælpe ham. »Han havde nogle grimme snitsår i ansigtet og der var blod over det hele. Han var i chok, men kunne forklare, at han havde villet lukke en bildør ordentligt og åbnede den helt først«, beretter bilisten og slutter: »Jeg tror, George var heldig med at slippe fra ulykken med livet i behold«.

Historien melder intet om, hvem der sad bag rattet i Range Roveren, eller hvor bilen blev af.

Efter flere dramatiske køreture i hashpåvirket tilstand er Michael selv frakendt kørekortet i fem år og kan først tage det igen i 2015.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip