George Michael varmer op til pladecomeback

Pladen, der får titlen »Symphonica«, kommer på gaden i midten af marts og byder blandt andet på coverversioner af klassikere som Nina Simones evergreen »My Baby Just Cares for Me« fra 1958.

»Symphonica« bliver Michaels første siden »Patience«, der kom i 2004 og solgte til guld i Danmark. Pladen, der også toppede den danske albuhitliste, var produceret af den legendariske Phil Ramone, som døde sidste forår.

Det nye album blev næsten udelukkende indspillet under den tidligere Wham!-stjernes turne i 2011og ’12, hvor Michael flere gange blev ramt af lungebetændelse og måtte aflyse afskillige koncerter.

Popstjernen har også filmet en dokumentar om pladens tilblivelse, og giver sine fans en hratis smagsprøve i form af en sang, de kan downloade kvit og frit fra hans hjemmeside.

I slutningen af 2013 måtte Michael dementere vedholdende rygter om, at han ville trække sig tilbage. Skriverierne startede på internettets sladdersider, da Michael lukkede sin hjemmeside og erstattede startbilledet med en illustration af det lukkede fortæppe på et teater.

Dagens Gossip