Gericke, Mai og Holm leder efter Danmarks bedste livret

Søndag den 5. maj starter Danmarks nye fritidskanal, TV2 Fri, med en lang række nye danske og udenlandske programmer.

Et af de nye programmer handler om at kåre danskernes bedste livret, og alle er velkomne til at være med - uanset om det er hotdog eller hors d'oeuvre, man vil servere og præsentere som Danmarks bedste livret.

Får du for eksempel altid ros for dine frikadeller, fordi de smager endnu bedre end din mors? Har du et bud på, hvordan gule ærter kan piftes op, så selv børnene vil spise dem? Har du selv udtænkt opskriften på det, der bare må være Danmarks bedste livret? Er der en ret fra din hjemegn, du er bange for vil gå i glemmebogen

Produktionsselskabet Mastiff A/S, som blandt andet producer ”Vild med dans”, søger lige nu deltagere til programserien ”Danmarks bedste livret”, som sendes senere på året på TV2 Fri.

I programserien rejser dommerne og madentusiasterne Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm rundt til forskellige landsdele i jagten på Danmarks bedste livret. I hvert program smager de sig gennem danskernes livretter, de møder andre madglade danskere og hører historier fra byerne, hvor de er, samt anekdoter om opskrifter og råvarer.

Danskerne er sammen med dommerne med til at udvælge de favoritretter, som skal dyste i en storslået landsfinale i Gilleleje lørdag den 29. juni, hvor Danmarks bedste livret skal kåres.

Filmer i forsommeren

De fem byer, som dommerne kommer til, er Nykøbing Sjælland (lørdag 25. maj), Svaneke (lørdag 1. juni), Svendborg (søndag 9. juni), Ebeltoft (lørdag 15. juni) og Sæby (lørdag 22. juni). Mastiff A/S og TV 2 Fri inviterer alle, der bor i landsdelene, til at melde sig til konkurrencen. Dommerne vil smage, nyde og bedømme alle retter.

Seks heldige finalister bliver udvalgt og skal videre til finalen i byen senere samme dag. Her skal de kokkerere deres ret til de fremmødte tilskuere, hvorefter dommerne og tilskuerne beslutter, hvilken ret der skal repræsentere byen i landsfinalen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip