Gerrard gør en ende på måltørke i Los Angeles Galaxy

28/09/2015

Efter tre fodboldkampe uden scoringer fandt Los Angeles Galaxy omsider vej til netmaskerne i 3-2-sejren hjemme over FC Dallas natten til mandag dansk tid.

Den tidligere Liverpool-anfører Steven Gerrard scorede tilmed et meget afgørende mål til 3-1 for Los Angeles-mandskabet.

Med sejren strøg Los Angeles Galaxy op på førstepladsen i den vestlige division i den nordamerikanske fodboldliga Major League Soccer (MLS).

Los Angeles Galaxy har nu 50 point efter 31 kampe - to mere end Vancouver Whitecaps, som dog har spillet en kamp færre.

Gerrard scorede sit første mål siden MLS-debuten for mere end en måned siden, da den engelske midtbanespiller bragte sit hold foran 3-1 efter 57 minutter.

Forinden havde Galaxys angribere lynet. Mexicaneren Giovani Dos Santos og ireren Robbie Keane scorede et mål hver på blot fire minutter i starten af første halvleg til 1-0 og 2-0, efter at Galaxy ikke havde scoret i de seneste tre kampe.

Dallas-spilleren Michael Barrios reducerede til 1-2, inden Gerrard øgede føringen. Atiba Harris fik reduceret til slutresultatet 2-3 for FC Dallas, som er noteret for 47 point efter 29 kampe.