Gerrard ser rødt i Liverpool-nederlag til United

22/03/2015

Juan Mata scorede to pragtfulde mål, men det vil nok være Steven Gerrards røde kort, som vil blive husket i Premier League-kampen mellem Liverpool og Manchester United.

United endte med at vinde opgøret 2-1 på de to mål fra Mata.

Skuffende for Liverpool og især Gerrard, som blev noteret for sin korteste optræden i Liverpool-karrieren.

Gerrard kom på banen fra anden halvlegs start i stedet for Adam Lallana, og det var samtidig Gerrards 34. og sidste arvefjendeopgør mod United før sit kommende klubskifte til Los Angeles Galaxy.

45 sekunder efter sin indskiftning blev Gerrard dog udvist af dommer Martin Atkinson, fordi Liverpool-anføreren trådte ned på Ander Herreras læg.

Herrera fik selv et gult kort for at komme for hårdt ind i en tackling på Gerrard, som efterfølgende ikke kunne styre sit temperament.

Få sekunder inden det røde kort havde Gerrard også nået at tackle målscoreren Mata, men den duel var fair nok.

Mata havde bragt United foran 1-0 efter 13 minutter, da han blev sat flot op af Herrera med en dyb stikning.

Liverpool fik en stor chance for at udligne 10 minutter før pausen, da angriberen Daniel Sturridge uselvisk fandt Adam Lallana, som brændte muligheden.

Matas første mål var intet i forhold til det 2-0-mål, som han saksesparkede ind efter en times spil på oplæg fra Angel Di Maria. Det mål var ren verdensklasse.

Liverpools Daniel Sturridge fik reduceret til 1-2 med lidt over 20 minutter tilbage, og hjemmeholdet forsøgte at fremtvinge en udligning. Det var dog ikke nok til at skaffe point i kampen.

United var tættere på at score til 3-1 og burde have gjort det, da Atkinson tilkendte United et straffespark i overtiden. Men angriberen Wayne Rooney brændte forsøget.

United har på fjerdepladsen nu 59 point efter 30 kampe, mens Liverpool har 54 point på femtepladsen.