Gert Bo: Mayweather var for snu til Pacquiao

Overraskelsen udeblev, da Floyd Mayweather tidligt søndag morgen dansk tid slog Manny Pacquiao i "århundredets boksekamp" i Las Vegas.

Og spørger man den tidligere europa- og verdensmester i boksning Gert Bo Jacobsen, var Mayweather simpelthen for snu til Pacquiao.

- Det var helt, som jeg havde forventet. Han var for smart og havde gjort sit hjemmearbejde bedre end Pacquiao.

- Jeg havde håbet på, at Pacquiao kunne få ham ned med nakken, men dertil var Mayweather for dygtig, siger Gert Bo Jacobsen til Ritzau.

Kampen i Las Vegas gik i 12 runder, som de fleste bokseeksperter havde forudset. Mayweather, der nu er ubesejret i 48 kampe, er en fantastisk bokser, medgiver Gert Bo Jacobsen.

- Hans direkte højre og hans venstre hook holdt Pacquiao på afstand. Han er den dygtigste kontrabokser i verden. Han kommer let rundt om sine modstandere, når han er trængt op i hjørnet, siger Gert Bo Jacobsen.

Selv om Floyd Mayweather i manges øjne ikke er særlig elskelig, medgiver den nordjyske eksbokser, at han havde fortjent sejren.

- Det var den rigtige vinder af kampen. Han var smart og hurtig, siger han.

Kampen i Las Vegas fandt sted på MGM Grand-kasinoet, og selv om der kun var én vinder af kampen, løb de begge med jackpotten.

Det vurderes, at Mayweather får 120 millioner dollar for indsatsen, mens Pacquiao får 80 millioner dollar.

- De fik sig da en lille lønseddel ud af det, som Gert Bo Jacobsen formulerer det.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip