Ghana overvejer ung FCK-komet til Africa Cup of Nations

FC København må muligvis undvære klubbens stærke midtbanespiller Daniel Amartey i forberedelserne til forårets kampe i Superligaen.

Den 20-årige spiller er blevet udtaget til Ghanas foreløbige trup til Africa Cup of Nations, der spilles fra den 17. januar til den 8. februar næste år i Ækvatorial Guinea. Amartey har endnu sin debut til gode for Ghana.

Også den tidligere FC Nordsjælland-spiller Enoch Kofi Adu er udtaget til den 31-mand-store trup, der senere vil blive skåret ned til 26 spillere. Adu optræder i øjeblikket for Malmö FF i svensk fodbold.

Mens der er blevet plads til Amartey og Adu, så har Ghanas landstræner Avram Grant set bort fra AC Milan-spillerne Sulley Muntari og Michael Essien samt Schalkes Kevin-Prince Boateng.

Africa Cup of Nations giver ofte en del panderynker i flere europæiske klubber, da kampen om det afrikanske mesterskab foregår på et tidspunkt, hvor der er fuldt program i flere ligaer i Europa.

Superligaen starter op igen den 20. februar. FC København er otte point efter topholdet fra FC Midtjylland inden forårets 16 spillerunder.

/ritzau/

Dagens Gossip