Ghita overrasker alle med vild balkjole: Denne eventyrfigur forsøger hun at ligne

Rød så ud til at være farven, som de modne kvinder sværgede til i går aftes, da dronning Margrethe i går aftes bød 340 gæster indenfor til bal på Christiansborg.

Både værtinden selv dronning Margrethe, politiikeren Pia Kjærsgård og skuespillerinden Ghita Nørby var trukket i røde kjoler til balet, hvor de store navne inden for dansk kunst og kultur på deltagerlisten.

Læs også: Få fingre i Marys gamle bil: Den kan købes på Bilbasen

Mens Hendes Majestæt og Dansk Folkeparti-politikerens kjoler mindede en del om hinanden, var 81-årig Ghita Nørbys kåbeagtige mørkerøde kjole helt sin egen med flæser, krave og skinnende stof.

Ghita Nørby, der kom hånd i hånd med sin eksmand Svenn Skipper, stjal opmærksomheden med sit vilde tøjvalg - både hos de andre kendisser men også på de sociale medier.

DR’s modeekspert, Chris Pedersen, kan dog kaste lidt lys over, hvad der ligger bag valget af den særprægede kjole, som har et eventyrligt snit.

Læs også: Mascha Vang var konstant træt i en måned og frygtede for sit helbred: Så opdagede hun sit livs bommert

- Under modeugen i København dukkede Nørby op til showet med Nicholas Nybro. Han er en ung avantgardedesigner, der havde lavet den her kollektion, som er inspireret af snedronningen, hvor den her kåbe er med. Kjolen er ikke lavet for at være smuk, den er lavet for at fortælle en historie, der passer ind i et catwalkshow. Ghita synes, at den var så skøn og dramatisk, at hun valgte at låne den til i aften, forklarer Chris Pedersen til DR, der mener at Ghita er en af de få kvinder, der netop kan bære sådan en kjole.

Hvad mener du om Ghita Nørbys balkjole?

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip