Gidseltager i Paris stiller krav om mistænkte brødre

En gidseltager i et jødisk supermarked i det østlige Paris truer med at dræbe gidslerne, hvis politiet i byen Dammartin-en Goële stormer den bygning, hvor de to eftersøgte brødre for Charlie Hebdo-massakren har forskanset sig, ligeledes med mindst et gidsel.

Det oplyser politiet i Paris til avisen Le Figaro.

En embedsmand siger til franske medier, at der er mindst fem gidsler i supermarkedet, og at der en "klar forbindelse mellem gidseltagningen i det jødiske supermarked i det østlige Paris og gidseltagningen nordøst for Paris."

Den 32-årige Amedy Coulibaly, der er eftersøgt for at have dræbt en kvindelig politibetjent torsdag, menes at være gidseltageren i supermarkedet.

Han kender ifølge politiet de to Kouachi-brødre, som det franske politi har omringet i byen Dammartin-en Goële- 40 kilometer nordøst for Paris.

De mistænkte Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er eftersøgt for at stå bag Charlie Hebdo-massakren med 12 dræbte onsdag, har forskanset sig og angiveligt taget mindst et gidsel, der er taget til fange i en virksomhed, som producerer reklamer og tryksager.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip