Gifteklar? Populært program vender tilbage

- Er du træt af at være alene, og er du parat til et seriøst forhold?

Således lyder spørgsmålet fra DR, der har sat jagten ind efter singler, der søger kærligheden og er modige nok til at lade sig vie til en, de slet ikke kender.

Programmet "Gift ved første blik" vender nemlig tilbage, afslører DR med et opslag på deres hjemmeside, hvor de med egne ord søger deltagere til deres "kærlighedseksperiment".

- DR1 gentager nu det banebrydende kærlighedseksperiment "Gift ved første blik", og vi søger derfor singler, der kan nikke genkendende til følgende: Du er 25 - 60 år gammel og bor i Danmark. Du er klar til et seriøst forhold. Du er ærlig, åben og reflekterende og har lyst til at udvikle dig som menneske, lyder det blandt andet i opslaget.

I programmet tager eksperter stilling til, hvordan singlerne bedst passer sammen og i stedet for at starte stille og roligt ud med en kop kaffe eller en drink på en café, bliver singlerne viet med det samme.

- Det er vigtigt, at du er klar til at være helt ærlig og har mod på at lukke et andet menneske ind i dit liv uden forbehold, skriver DR da også i opslaget og afslører, at optagelserne til den nye sæson finder sted i sensommeren 2016.

Se opslaget her: http://www.dr.dk/om-dr/medvirkende-og-publikum/er-du-traet-af-vaere-alen...

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip