Giggs: United kan tage fjerdeplads og CL-kvalifikation

Manchester United har fine muligheder for at snuppe den fjerdeplads i Premier League, der giver mulighed for kvalifikation til næste sæsons Champions League.

Det mener klubbens tidligere storspiller Ryan Giggs, der også er assistenttræner i sin hjerteklub.

- Der er ikke stor afstand og specielt ikke, når man kigger på ligaen i denne sæson, hvor holdene smider point. Det har været en mærkelig sæson, men vi er stadig med i Europa League, FA Cuppen og i kampen om fjerdepladsen i ligaen.

- Det er en meget hård liga, hvor du ikke er sikker på noget, og hvor der sker skøre ting, siger Giggs ifølge Reuters.

United ligger aktuelt på sjettepladsen, der giver kvalifikationskampe om deltagelse i den fornemme europæiske klubturnering, og United møder søndag ligaens nummer fire, Manchester City, på udebane.

Forinden skal United dog i kamp torsdag aften, når Liverpool venter på Old Trafford i returkampen i ottendedelsfinalen i Europa League.

Her møder Liverpool op med en 2-0-føring og et håb om at gå videre i den mindre fine europæiske klubturnering, hvor en finalesejr i denne sæsons udgave også giver en billet til kvalifikationen til Champions League.

Ryger United ud af Europa League, bliver presset for at levere en fjerdeplads i ligaen markant øget på manager Louis van Gaal, som erkender, at klubben er i knibe før aftenens kamp mod Liverpool.

- Det bliver en stor udfordring, men vi er nødt til at tro på det. Jeg har kun talt med spillerne om en sejr.

- Vi skylder altid vores fans et stort resultat. De betaler for at se den slags, og vi er nødt til at levere varen, lyder det fra Van Gaal.

I samme turnering tager Tottenham torsdag aften imod tyske Borussia Dortmund, der møder op med en 3-0-føring fra det første opgør, hvor Tottenham sparede en lang række stamspillere.

Tottenham ligger på andenpladsen i Premier League, og det forventes, at manager Mauricio Pochettino igen vil spare en række spillere, da det absolutte fokus er på den hjemlige liga.

I optakten til kampen har Pochettino således nævnt muligheden for at give danske Christian Eriksen en pause før weekendens hjemmekamp i Premier League mod Bournemouth.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip