Gik amok på Riget: TV-clairvoyant ødelagde sine døtres liv

De to små piger fik livsfarlige skader og er skændet for livet, efter deres far sidste år gik amok på Rigshospitalet og stak tvillingerne ned, inden han selv sprang ud af vinduet.

Graham Bishop, der er britisk statsborger og kendt som clairvoyant i blandt andet TV-programmet "Åndernes Magt", er tiltalt for forsøg på manddrab, efter han den 12. august 2012 igen og igen stak en stor kokkekniv i sine små piger - den ene var i forvejen alvorligt syg og ventede på en nyretransplantation. Det skriver Jyllands-Posten.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På grund af den ene tvillings sygdom boede familien i Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet. Ifølge anklageskriftet fik begge piger adskillige knivstik og fik begge livstruende kvæstelser.

Den i forvejen syge pige er hjerneskadet efter overfaldet. Hun har spastiske lammelser og er næsten blind. På grund af skaderne er hendes nyretranplantation udsat, og den kan muligvis slet ikke gennemføres.

Den anden pige var også i livsfare og fik hjertestop som følge af knivstik i hjertet, mavesækken og leveren.

Clairvoyanten har forgæves forsøgt at blive erklæret sindssyg i gerningsøjeblikket, men det har en mentalundersøgelse og Retslægerådet afvist.

Retssagen mod Graham Bishop begynder den 5. november. 

Dagens Gossip