Gik ud af skolen som 13-årig: Nu er han god for over 100 millioner takket være denne lille opfindelse

I en alder af 13 år var det slut med at gå i skole for Jordan Daykin.

Han var et yndet offer for mobning skolegården, og inde i klasselokalerne fik han af lærerne besked om, at han aldrig ville blive til noget her i tilværelsen.

Jordan Daykin forlod skolen og søgte tilflugt i et skur i bedsteforældres have i den sydengelske landsby Westbury.

Læs også: Børnehave havde problemer med løbende børn på gangen - så fik de en genial idé

Forinden havde han forsøgt at hjælpe sin bedstefar med at sætte en gardinstang op, men der var tale om en svær opgave for den 13-årige, der til trods for de dårlige skolekarakterer var skarp oppe på den øverste etage.

Bedstefaren, der er pensioneret ingeniør, satte sig ind i skuret med drengen, og sammen udviklede de prototypen på en ny slags gipsplader.

Fire år senere fik Jordan Daykin patentet på ideén, der med en række små dimser gør det nemt at sikre hylder og andre elementer til vægge.

Han sælger produktet under navnet GripIt Fixings, og det har på ganske få vist sig at være en rigtig god forretning for den i 20-årige iværksætter.

Ifølge The LAD Bible er Jordan Daykin god for over 100 millioner kroner, og selv om det helt sikkert må være dejligt at have så mange penge på kontoen, så er det synet om haveskuret, der gør Jordan Daykin allermest glad.

- For mig er den største af alle min hidtidige bedrifter, at se min bedstefars ansigt lyse på, når jeg hver eneste dag fortæller ham om, hvad der foregår med forretningen, og følelsen vi begge får, når vi kigger ud på haveskuret, hvor det hele startede, siger Jordan Daykin.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip