"Gintberg på kanten" tager pulsen på de offentlige institutioner

De offentlige institutioner bliver ofte målskive for beskyldninger om, at der bliver brugt for mange skattekroner på papirnusseri, og at institutionerne er fyldt med ineffektive ansatte.

I den nye sæson af "Gintberg på kanten" besøger komikeren Jan Gintberg nogle af de helt store institutioner i Danmark, for virkelig at undersøge, om myterne om den offentlige sektor passer.

Aarhus Universitet og Rigshospitalet også på listen

I det første program, som bliver sendt på DR1 torsdag 8. november kl. 20.00, besøger Gintberg Danmarks største sygehus, Rigshospitalet.

Her kommer han ind på en hjertekirurger, får kigget på sygeplejerske-uniformer, tager en tur med hospitalets togfører, og får mødt nogle sarte helikopterpiloter.

Næste stop er Danmarks næststørste uddannelsesinstitution, Aarhus Universitet.

Her møder Gintberg blandt andre manden, der har brugt 20 år på at forske i ordet ”øh”, følger de forsvarende mestre i den årlige ølstafet-sejlads, nærlæser 100 år gamle DSB-køreplaner og finder ud af, hvordan man nemt simulerer miljøet på Mars ved hjælp af en pose jord fra Midtjylland.

Traditionen tro slutter han af med at optræde for de mennesker, han har mødt på sin vej i jagten på sandhed og oplevelser.

 

Kilde: DR

Dagens Gossip