Girlpower til Dansk Melodi Grand Prix 2013

For første gang skal tre kvinder stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix. Det bliver nemlig tv-værterne Louise Wolff og Lise Rønne og skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, der lede seerne gennem det store popbrag i Jyske Bank Boxen i Herning 26. januar.

Værtstrioen blev afsløret ved et pressemøde i Herning i eftermiddag, hvor byen fik overrakt et hædersdiplom som Grand Prix-by, fordi de både lægger rammer til de voksnes Grand Prix lørdag 26. januar og ugen efter også til børnenes MGP.

DR lægger op til det største danske Melodi Grand Prix nogensinde i Boxen, hvor der er plads til op mod 15.000 publikummer. Og med de tre kvinder i front lover underholdningschefen, at seerne kan se frem til den bedste Grand Prix-fest i nyere tid.

- De er superprofessionelle og rigtig godt selskab. Jeg kender ikke nogen, der ikke gerne vil være i selskab med Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlke en hel aften, siger Jan Lagemand Lundme.

Deltagerne afsløres 16. januar

En hemmelige jury af musik- og tv-fagfolk er i disse dage ved at udvælge årets sange blandt de 692 indsendte bidrag. 16. januar vil alle sangskrivere og solister ved Dansk Melodi Grand Prix 2013 blive offentliggjort.

Dagens Gossip