Girls Aloud opløst

Efter 10 år i popkvintetten siger Cheryl Cole, Sarah Harding, Nicola Roberts, Kimberley Walsh og Nadine Coyle stop. En koncert i Liverpool onsdag aften blev pigernes sidste. Den satte punktum for en turné, hvor Girls Aloud har fyret alle de største hits af, og kom også til at sætte punktum for gruppens karriere. I går morges vågnede fansene til en meddelelse, hvor de fem sangerinder tog afsked.

»Vi vil gerne sige hjerteligt tak. Denne turné har været en fantastisk oplevelse og den perfekte lejlighed til at takke jer for, at I var med på rejsen. Den har overgået vores vildeste drømme, men nu er vi nået til vejs ende«, lød det blandt andet. Girls Aloud blev dannet til talentkonkurrencen »Popstars: The Rivals« i 2002 og i 2009 gik pigerne hver til sit.

Sidste år fandt Cole og kompagni imidlertid sammen igen og fejrede 10-års jubilæet med opsamlingsalbummet »Ten«, der i februar blev fulgt op af turnéen. Bandets medlemmer vil fremover koncentrere sig om deres respective solokarrierer. Her har Cole allerede et stort forspring med succes på begge sider af Atlanterhavet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip