Giroud-hattrick sender Arsenal videre i CL med 3-0-sejr

Arsenal spillede sig onsdag videre i Champions League, da holdet tog til Grækenland og leverede de nødvendige scoringer.

Ude mod Olympiakos var Arsenal tvunget til at vinde med to overskydende mål eller 3-2, og det lykkedes, da Olivier Giroud leverede et hattrick i 3-0-sejren.

Dermed er Arsenal videre fra gruppe F sammen med Bayern München, og Arsène Wengers tropper leverer dermed varen om videre avancement fra gruppespillet i Champions League for 16. år i træk.

Med nederlaget måtte Olympiakos nøjes med tredjepladsen og er videre til Europa League, mens Dinamo Zagreb tabte hjemme til Bayern München og slutter sidst i gruppen og er ude.

Arsenal skulle vinde med mindst to overskydende mål eller en 3-2-sejr, fordi grækerne netop vandt det første opgør i London med 3-2, og Arsenal i dette tilfælde ville have en bedre målscore.

Arsenal-manager Arsène Wenger mødte dog op i Grækenland uden navne som Alexis Sanchez, Santi Cazorla, Mikel Arteta og Jack Wilshere.

Arsenals første store chance kom efter 25 minutter, hvor Mathieu Flamini modtog en pasning i Olympiakos-feltet, men afslutningen blev bremset af overliggeren.

Arsenal var generelt i kontrol i første halvleg, og efter en halv times spil fik London-klubben noget at juble over.

Aaron Ramsey sendte et præcist indlæg ind i feltet, og her steg den franske angriber Olivier Giroud til vejrs og headede Arsenal foran 1-0.

Syv minutter senere var Theo Walcott så tæt på at øge føringen, men afslutningen gik snert forbi den ene stolpe og 1-0 blev pausestillingen.

Arsenal og Giroud skulle dog blot bruge nogle få minutter efter pausen til at score det vigtige mål til 2-0.

Det kunne Arsenal dog takke Joel Campbell for, da han efter et fremragende oplæg spillede Giroud helt fri, hvorefter franskmanden sendte bolden sikkert i mål.

Theo Walcott var tæt på efter 55 minutter, men afslutningen gik igen forbi mål på en aften, hvor Olivier Giroud var helten.

Efter 66 minutter tog Omar Elabdellaoui hånden til hjælp i feltet, og Giroud gjorde det til 3-0 på det efterfølgende straffespark og leverede dermed et hattrick og en ordentlig forløsning for klubben.

I gruppens andet opgør tog Dinamo Zagreb hjemme imod Bayern München i en kamp, hvor Bayern München allerede var sikker på at vinde gruppen, mens gæsterne ikke kunne nå tredjepladsen.

Holdene gik til pause med stillingen 0-0, men med en halv time igen var Robert Lewandowski på pletten efter et oplæg fra Thomas Müller, og den polske angriber gjorde det til 1-0 på et hovedstød.

Tre minutter senere lynede Lewandowski igen og gjorde det til 2-0 efter et oplæg fra Sebastian Rode.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip