Gitte blev erklæret død ved en fejl

53-årige førtidspensionist Gitte Hartman Meulengracht fik 24. juni sit livs chok.

- Jeg var ude i min have sammen med min nabo, da der pludselig stod nogle medarbejdere fra Aalborg Kommune i min indkørsel. De sagde, at de skulle hente nogle hjælpemidler. Da jeg spørger hvorfor, svarer de, at det er fordi, Gitte er død, siger hun til tv2.dk.

Alt sortner et øjeblik for hende, og hun får forklaret, at hun altså ikke er død.

Læs også: Ups: Bush sørgede over Mandelas 'død'

Det viser sig, at der er sket en fejl. En medarbejder i kommunen har taget fejl af nogle cpr-numre og har ved en fejl ændret Gitte Hartman Meulengrachts civilstatus til død.

- Vi lægger os fladt ned og erkender, at der er sket en fejl, der ikke må ske, siger direktør i ældre- og handicapafdelingen i i Aalborg Kommune, Jan Nielsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Få dage efter fejlen fik Gitte Hartman Meulengracht en buket blomster og en undskyldning. Men forklaringen er først kommet nu, og den afhjælper ikke chokket.

- Jeg ved jo godt, at jeg ikke er død. Men jeg har været dybt rystet, haft mareridt og tabt mig ekstremt meget. Jeg har været langt nede, siger Gitte Hartmann Meulengracht.

Kommunen har siden bedt deres IT-leverandører om at sørge for, at en advarsel dukker op på skærmen, inden man kan erklære en person død.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip